Witam w pod tym tematem zapisujecie się na beta testy zostanie przyjętych kilka osób. Jak ma wyglądać podanie ? Imie - Wiek - Ile czasu bymbył online - Możliwość komunikacji - TeamSpeak/Skype Doświadczenie/Czas gry w Tibie/Naruto OTS itp. - np.1rok
Skrin już był podobny no ale cóż może coś się niedługo wstawi .
Imie - Daniel Wiek - 20 Ile czasu byłbym online - to zależy od treningów Możliwość komunikacji - TeamSpeak/Skype/GG /FB Doświadczenie/Czas gry w Tibie/Naruto OTS itp. - od kiedy pamiętam
Ech jak trzeba to trzeba. Imie - Sandra Wiek - 18 Online - Dlugo , naprawde dlugo. Komunikacja - Gadu Gadu , Skype.(chodź z nim to różnie) Doświadczenie - Naruto Ots'ami 5/6 lat może więcej , ale podkreślam tylko ots'y naruto. Ze zwykłymi miałam rok doświadcznia lub dwa. Pozdrawiam Administracje.
Imię- Dawid Wiek- 18 Ile czasy bym był online- Prawie cały dzień i praktycznie całą noc Możliwość komunikacji- TeamSpeak/Skype Doświadczenie- około 3 lata normalne OTS'y i 6lat naruto OTS'y
Imie -Damian Wiek -21 Ile czasu bymbył online - gdyby testy przypadły mi na 1 zmianę od 15:30 był bym do dyspozycji cały czas. Możliwość komunikacji - TeamSpeak Doświadczenie/Czas gry w Tibie/Naruto OTS itp około 5 lat
Imie -Patryk Wiek -17 Ile czasu bymbył online -24/7 Możliwość komunikacji - TeamSpeak/Skype/Gg Doświadczenie/Czas gry w Tibie/Naruto OTS itp. -około 5 lat
Imie - Szymon, Wiek - 17, Czas poświęcony na grę - 3-4 godziny, Możliwość komunikacji - TeamSpeak, Skype, VT. Doświadczenie - w Tibię gram od 7 roku życia, w Naruto OTS od jakichś 5 lat, może więcej.
Last edited by mountaindew on Sun Aug 09, 2015 1:37 pm; edited 1 time in total
Imie - Marcin Wiek - 15 Czas poświęcony na gre - 4-5h Możliwość komunikacji - Skype/TeamSpeak Doświadczenie - małe, gra 4fun, gram na naruto otsach 4-5 lat
Imie -Marcin (Yoku) Wiek - 20 Ile czasu bym był online - 5-6h Możliwość komunikacji - TeamSpeak/Skype Doświadczenie/Czas gry w Tibie/Naruto OTS itp. - 8lat
Imie - Mateusz Wiek - 15 Ile czasu byłbym online - ok. 6 h dziennie, Możliwość komunikacji - GG Doświadczenie/Czas gry w Tibie/Naruto OTS itp. - ponad 3 lata na naruto otsach (grałem chyba na wszystkich), 5 lat ogólnie w tibię
Last edited by andro-storo on Mon Aug 10, 2015 3:20 pm; edited 2 times in total
Imie - Bartek Wiek - 25 Ile czasu bymbył online - w zależności od pracy Możliwość komunikacji - TeamSpeak/GG Doświadczenie/Czas gry w Tibie/Naruto OTS itp. - rl tibia + ots 11 lat
Imie Marcin Wiek 21 Ile czasu bymbył online 1-10h Możliwość komunikacji - TeamSpeak/Skype to i to. Doświadczenie/Czas gry w Tibie/Naruto OTS itp. - około 10 lat
- Imie : Jakub - Wiek : 23 L. - Czas na Gre : -Dni Robocze od 20-00 (praca) -Wekkend Caly Dzien - Doswiadczenie: -W tibie Gram od Niepamietnych Czasow ok 11 lat -na Ots Naruto Ok 4 lat . Co Do Kontaktu : -Fb , Skype ,Ts , Vt ,Tlelefon !
Julek 18 czasu mam duzo, wlasciwie caly czas jestem wolny na samych naruto otsa'ch z 5 lat. @Edit zapomnialem dodac, mozliwosc komunikacji : Ts, vt, skype itp.
Last edited by Kreszendo on Mon Aug 10, 2015 7:09 pm; edited 1 time in total
Imie - Mateusz Wiek -15 niedługo 16 Ile czasu bymbył online - Długo 6h+ Możliwość komunikacji - TeamSpeak/Skype zresztą gadaliśmy już razem. Doświadczenie/Czas gry w Tibie/Naruto OTS itp. - 9 lat
Imie - Karol Wiek - 19 Ile czasu bymbył online - Zależy kiedy (3-6h może) Możliwość komunikacji - TeamSpeak/GG Doświadczenie/Czas gry w Tibie/Naruto OTS itp. - Na różnych ots'ach grałem i miałem kilka swoich. Ogólnie zaczełem bawić sie na ots'ach jak miałem 12 lat tylko że z przerwami. Na Naruto OTS zaczełem grać 2 lata temu, ale też z przerwami grałem.