Ale wiesz o tym, że pewnie nie masz tu zbalansowanego 'as?' To nie DBKO gdzie AS robił wszystko, Sakura wyskillowana + heale i tak rozjebie otsa. Słuchaj dalej kurumiego to ots znow straci silnik.
+6
Eklipsiak
SGDespe
Kpiny
Credd
Opinion
Wildashi
10 posters
Start Kilka Pytann
Credd- Chunnin
Respect : 0
- Post n°52
Re: Start Kilka Pytann
I wedlug Ciebie 30% roznicy dmgu na korzysc healera wzgledem dpsa opartego na lapie to jest normalne? jeszcze zrozumialbym jakby ona miała jakiegoś buffa na x sekund który zwiększałby jej dmg z łapy ale tak wysoki stały dmg to jest hmm...inne podejscie ^_^
Yusuke- Kage
Respect : 7
- Post n°53
Najpierw dojdźcie do late gameu, rozważcie co trzeba zmienić, napiszcie swoje sugestie, a nie piszecie po dwadzieścia postów o tym samym. Niektórzy chyba nie potrafią myśleć racjonalnie
Eklipsiak- Gennin
- Post n°54
+1 Nabijam lel
Credd- Chunnin
- Post n°55
no skoro jest "20" postów o tym samym od doświadczonych graczy większości otsów jakie kiedykolwiek były to chyba coś jest na rzeczy.
po latach na różnych otsach już z samej takiej rozpiski postaci widać, co jest zbyt op...
po latach na różnych otsach już z samej takiej rozpiski postaci widać, co jest zbyt op...
Kpiny- Gennin
- Post n°56
Też tak uważam :v SKoro sakura ma mieć dmg jak inni+heal z pizdy+free pille+summona to już na starcie można powiedzieć, że nie jest zbalansowana.
Opinion- Kage
Respect : 28
- Post n°57
Doświadczonych graczy, którzy nie byli nawet online na tym otsie xD i nie mieli 150+ :/
Yusuke- Kage
Respect : 7
- Post n°58
Piszecie o czymś czego jeszcze nie widzeliście, więc ba czym opieracie swoje argumenty? Na domysłach? To chyba zbyt mało. Jak już mówiłem pogracie trochę i jak będzie widać dużą różnice w postaciach to się to po prostu poprawi. Wy oczekujecie z góry najlepszego otsa na rynku, z pełnym balansem i z innymi duperelami.
Credd- Chunnin
- Post n°59
No nie mieli. Bo zjebałes po całości i serwer był offline 3 dni. Z jakimi Ty tekstami wyjeżdzasz, ogarnij sie.
Wystarczy mi, że kurururu gra sakurą po testowaniu i już wiem, że nie jest zbalansowana
Wystarczy mi, że kurururu gra sakurą po testowaniu i już wiem, że nie jest zbalansowana
Eklipsiak- Gennin
- Post n°60
Gralem tu dwie edycje na testach na jednej mialem topke Kiba wiec z tego co pamietam jezeli nie byla Sakura fest zmieniana to naprawde nie jest op.
Kurumi Tokisaki- Chunnin
Respect : -4
- Post n°61
Nie, że ten despe dzieciak i jakiś maolat kpiny powinni dostać bana na tym forum tylko sieją ferment. Co do sakury to niech wam frres albo benio pokaże mój płacz na fejsie, że sakura jest w chuj słaba w porównianiu do innych postaci, ty na 120 asie bijesz 2 hity na sekunde, a sakura bije 1 hit .. gdzie na starcie ty bijesz już jakieś 1,5 hita na sekunde, a sakura wolniej niz na rl tibi. Zrobiłem sakure ponieważ potrzebuje ją dla swojego rocka lee, rock lee ma 37 hp na lvl nic, a nic nie dodajesz do hp, skilujesz 120 taia wszystko na 300 lvl rozdajesz w taia i masz 160 tai jutsu !!! + na 300 lvl masz buffa co zabiera 50% hp i dostajesz 50% tai jutsu ! czyli masz 120 as ( 2 hity na 1 sec ) i 240 tai !! to nie jest z balansowana postaci, sakura nie robi pilsow tylko je zamienia na swoje wlasne, trzeba dac 1 soldier pillsa aby zdobyc pillsa sakury co daje 7% hp wiecej i tez mi te pile sa potrzebne na rocka lee, wiec despe przestan pierdolic bo jakos w chuj ludzi testowalo postaci i nikt z nich nie zrobil sakury, tylko ja robie ja swojego rocka lee by na mc go potem leczyc na expowiskach
Ovelion- Academy Student
Respect : 2
- Post n°62
Skończcie ten żałosny płacz.. i tak będziecie kurwa grać więc stulić mordy. ELO
Arikes96- Academy Student
Respect : 1
- Post n°63
Co wy tak sracie o tego pacca. Kurwa don't cry! Męczycie go o tego pacca zamiast ruszyć dupsko na respa i expić. Typowe gimbusiarskie zachowanie. Może jeszcze ma Ci bossa stworzyć żebyś szybciej 100lv wbił hym ?
ja pierdole co za banda noobów.
ja pierdole co za banda noobów.