Witam!
Chciałbym przedstawić wam kilka moich pomysłów odnośnie ulepszenia ots'a:
Chciałbym przedstawić wam kilka moich pomysłów odnośnie ulepszenia ots'a:
1)Poprawić stronę internetową ots'a (więcej żywych kolorów,rozpisane zakładki z itemami i opisami jutsu postaci-może jakiś film prezentujący postacie).
2)Zrobić tematy odnośnie pomysłów,reportu bugów itp. na forum,żeby nie tworzyć byle jakich i niepotrzebnych tematów.
3)Wynagradzać za screeny,pixelarty i różne inne dobre pomysły,które pomagają w rozwoju serwera(tworzenie map z dokładnymi opisami respów,questów itp.).
4)W zakładce contact i help dodać numery gg czy też inne informacje o administratorach.
5)Powiększyć mapę(dodać więcej expów,questów,anhilatorów aby możliwa była gra dla wielu graczy,jeżeli administracja liczy na rozwój serwera i zdobycie nowych graczy.
6)Dodać system tasków,misji typu Tsunade,sagi.
7)Można zrobić jakieś bossy itp.aby gra nie kończyła się na 300lvl'u tylko o wiele później
8)Dodać questy na transformy na 500lvl lub większy i może więcej postaci (z czasem)?
9)Dodać każdej postaci buff i special aby nie istniały postacie tzw.unuseful.
10)Proponuję również dodać tzw.summony do postaci takich jak:naruto,shino,kiba,kankuro,sai.
Mogłyby coś robić jak u sakury,której ślimak leczy np.
*klony naruto-atakują spellami
*robaczki shino-zabierają cp przeciwnikowi
*pies kiby-atakuje normalnie
*lalki kankuro(podstawowo 4 lalki-sasori last na 300lvl)-biją z dist i trują jakimiś spellami
*sumi summony-paralują atakując
Dziękuję bardzo za przeczytanie moich propozycji i za jakiekolwiek ich rozpatrzenie.
PS.Chętnie wykonam mapę z respami mobów,sag,questów,bossów.Wykonywałem takie prace na kilku innych serwerach.
Tak,ten avatar przedstawia mniej więcej mnie
PS.Chętnie wykonam mapę z respami mobów,sag,questów,bossów.Wykonywałem takie prace na kilku innych serwerach.
Tak,ten avatar przedstawia mniej więcej mnie
Pozdrawiam Neavey!