Witam!
Ostatnimi czasy zwróciłem uwagę na znaczącą różnicę w balansie postaci.
Proszę również o zaktualizowanie zakładki profession na stronie i wprowadzenie odpowiednich transformów na ots,gdyż nie są takie jak na stronie.
Przedstawie wam swoje propozycje i uwagi odnośnie wszystkich postaci:Ostatnimi czasy zwróciłem uwagę na znaczącą różnicę w balansie postaci.
Proszę również o zaktualizowanie zakładki profession na stronie i wprowadzenie odpowiednich transformów na ots,gdyż nie są takie jak na stronie.
1)Naruto powinien posiadać więcej wave(późniejsze rasengany);rasenshurikeny itp.powinny być target+aoe;bijuudama powinna mieć większy zasięg(proponuję 3x5) i lepszą grafikę.
2)Sasuke z tego co widać powinien być dps,czyli mega dmg.Z tego co zauważyłem ma dmg ale w moby.W gracz last spell'em-Amaterasu bije 5x800,czyli beznadziejnie a wyjaśnia się go w chwilke nawet solo...Sasuke powinien posiadać buff Susano lub jakieś transformy z nim i więcej wave do 150lvl,gdyż exp tutaj postacią do 150lvl'a targetami jest okropny...Proponuję żeby Chidori i Corrupt Chidori były wave.
3)Sakura jest dobra,jedyne co powinno być dodane to mega leczenie(Ninpō Sōzō Saisei — Byakugō no Jutsu)60x10% hp czy coś takiego jako last buff.
4)Lee powinien posiadać lepsze grafiki a jego spell'e powinny być target+małe aoe z doskokiem.
Co do buffów Lee...należy je zmienić,gdyż jest ich zbyt wiele i posiadają bardzo duży exh.
5)Neji jest w porządku,jedyna rzecz jakiej mu brak to buff-Byakugan.
6)Tenten również jest w porządku,jedyne czego jej brakuje to aoe do 150lvl'a np.Shuriken Explosion na np.50lvl.
7)Hinata niestety jest okropna!Nie posiada żadnego speciala z wyjątkiem sense!Nie
wiadomo dlaczego,nie posiada jak Neji Hakkeshou Kaiten a jej spell Mizu Hari(tutaj nazywał się jakoś inaczej i był na 110lvl,został usunięty bez powodu 2 dni temu wieczorem).Hinata powinna posiadać słabszy dmg z łapy od Nejiego ale zdecydowanie lepsze dmg z jutsu oraz buff'a-Byakugan.
8)Shino jest w porządku,brakuje mu jedynie sense i większej ilości robaczków.
9)Kiba jest beznadziejny!Jedyne do czego się nadaje to do expa,gdyż ma dużo aoe,wave i target+aoe.Jego summony nic nie robią w pvp i na expie,gdyż padają w chwilkę i nie mają dmg.Sam Kiba słabo sobie radzi w pvp-tylko długo stoi,wbrew oczekiwaniom jest trochę tankowaty.
10)Shikamaru powinien mieć większy dmg z jutsu a jego czary paralyze nie powinny wymagać tak dużej ilości chakry(zrezygnujmy z tych %cp to nie są speciale).
11)Choji jest w porządku.
12)Ino powinna posiadać więcej heal jutsu(słabszych niż te Sakury) i jakieś fajne speciale-stuny,przejęcie kontroli itp.
13)Do Gaary nie ma się co przyczepić,jest dps'em i ma fajną klatkę,brak mu sense-eye scope.
14)Co do Kankuro to według mnie powinien posiadać kilka laleczek,zwłaszcza Sasoriego na last.
Ponadto Kankuro powinien posiadać większy dmg z jutsu i jakieś stuny np.zamknięcie w laleczce lub silence(również zamknięcie w laleczce jak było w przypadku zamknięcia Deidary w anime).
15)Temari powinna posiadać większy dmg z distance niż z jutsu.
16)Do Saia jest się do czego przyczepić...Jego ścianka jest niepotrzebna(taką ziemną powinien posiadać Choji lub Sakura z ziemi).Sai powinien posiadać zamiast tej ścianki summony,które dawałyby paralyze i robiły dmg.Last spell'e są fuinjutsu więc powinny dawać też chwilowego stuna.
Oczywiście są to tylko moje propozycje.Rozumiem,że możecie mnie hejtować i może wam się nie podobać to co napisałem.Są to wyniki obserwacji moich postaci jak i innych graczy i ich rozmów na game channel'u.
Zagłosujcie,czy jesteście za wprowadzeniem jakichś zmian wymienionych powyżej w postaciach!